Eurocomach

Olivier Industrie is importeur van het merk Eurocomach: een complete lijn mini- en midikranen van 1.000 tot 10.000 kilogram. Eurocomach machines zijn gemaakt door mensen uit de praktijk en zijn zo volledig afgestemd op de wensen van de klant. Eurocomach machines zijn volledig binnendraaiende machines en zijn veelal niet breder dan een conventionele minigraver. Dit resulteert in een machine die het werken in nauwe ruimtes makkelijk maakt, wat op zijn beurt weer resulteert in minder beschadigingen. De Eurocomach machines beschikken over motoren van Yanmar of Kubota en zijn uitsluitend uit de beste hydraulische componenten opgebouwd. De carrosserie is opgebouwd uit kwaliteitsstaal en is voorzien van een uitstekende lakkwaliteit. Machines kunnen af fabriek geleverd worden in iedere gewenste kleur.

Graafmachines

De Eurocomach-minigraafmachines, met een gewicht van 1 tot 10 ton, onderscheiden zich door hun veelzijdigheid en hoge mate van maatwerk. Een reeks compacte en krachtige machines, ontworpen om uitstekende prestaties op elke bouwplaats te garanderen.

Lees verder →

Schrankladers

Met een bedrijfsgewicht tussen 1.800 kg en 5.470 kg zijn de compacte schrankladers van Eurocomach ideaal voor het hanteren van materialen en het werken met aanbouwdelen.

Lees verder →